MORELO First Class Reisemobile

MORELO First Class Reisemobile uit Schlüsselfeld “MADE in Germany”. We kunnen zeggen: “Es ist etwas besonderes”. De Duitse degelijkheid kunnen wij, als dienstverlenend importeur in Nederland, toegevoegde waarde aan uw camper geven. Van uw camper op maat heeft u tientallen jaren lang plezier.  MORELO is het topsegment in de camper branche en heeft als concurrenten Concorde en Phoenix. 

MORELO’s is een onafhankelijk merk en onderscheid zich in de gekozen technische oplossingen als het gaat om isolatie, verwarming, techniek en personalisatie mogelijkheden. Bij Haffkamp kunt u de hoogwaardige kwaliteit bekijken. MORELO is verkrijgbaar van 7,39 tot 12.00 meter lengte. Max. gewicht van 5.200kg tot 15.000kg. De gebruikte chassis onder de camper zijn de Iveco Daily, Iveco Eurocargo en Mercedes Atego. Basisprijs voor een MORELO Home ligt vanaf 140.000 euro excl. de BPM.

MORELO wordt geheel op wens van de klant geconfigureerd en krijgt een personal touch bij Haffkamp Campers. Wij verzorgen voor u de aftersales, service, invoer, kenteken registratie, inbouw van speciale wensen zoals E&P- Levelsysteem, VB-air Luchtvering, Vol-automatische satelliet systeem met TV’s (geschikt voor canaal digitaal), extra koeling in de zomer of in uitbreiding van uw energie behoefte in de camper om volledig vrij en onafhankelijk te kunnen staan.

Wat is MORELO eigenlijk? Het woord staat voor kwaliteit en design en behoort tot de beste ter wereld. In MORELO vindt u terug de woorden Mobile + Reimann + Lohner. De namen van de 2 directeuren die uit de praktijk komen en een MORELO vanuit hun praktijkervaring opbouwen. MORELO is meer dan een begrip in Europa en is hierdoor uniek. Het merk is ontstaan omdat het beste nog beter kan en de heer Reimann het doel heeft om het beste nog beter wilt maken.

MORELO KATALOG 2018 DEUTSCH

MORELO CATALOG 2018 ENGLISH

MORELO CATALOGUE 2018 FRANCAIS

MORELO CATALOGHI 2018 ITALIANO

 

Het Haffkamp camper Team staat iedere dag voor u klaar.

Wilt u meer weten over MORELO, kunt u direct bellen met de eigenaar. Uw persoonlijke adviseur is Maurice Haffkamp en te bereiken op nummer 06-37172335 (ook buiten kantooruren en via whatsapp, i-message en SMS)