Recensies
Wat zeggen onze klanten.

Fam. Smeets

10 september, Knaus E2

De derde keer dat we een camper gehuurd hebben en de tweede keer bij AVV. Ook nu weer helemaal volgens verwachting. Alle medewerkers heel behulpzaam en vriendelijk. Op het laatst wijziging door omruilen van servies voor electrische vouwfiets was geen probleem. De fiets is ons heel goed bevallen. Klein maar krachtig.  Doordat we nu 3 totaal verschillende camper indelingen hebben geprobeerd is het voor ons steeds duidelijker wat we over een paar jaar zelf willen aanschaffen. Zolang als we niet meer tijd hebben is huren echter de beste optie. Fietsen en een camper is een ideale combinatie. We trekken veel en gebruiken de fietsen dan om steden te bekijken of om de natuur te verkennen. Camperen is wel iets anders dan kamperen. Kamperen doe je voornamelijk buiten de caravan (stoeltjes buiten en genieten), Camperen doe je vooral binnen je Camper. Ik denk dat het verschil kleiner is in een land als Noorwegen of Zweden maar in Frankrijk en Duitsland sta je vaak met je Camper vlak naast elkaar en dan verblijf je binnen. Wel is het erg gemakkelijk om contacten te leggen met mede Camperers. Wij kijken weer uit naar volgend jaar en dan waarschijnlijk 4 weken in het naseizoen en die huren we weer bij AVV.  Waarschijnlijk weer een nieuwe indeling omdat we er nog niet helemaal uit zijn wat we straks zelf willen.
sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Annelieke

29 augustus, Knaus camper

Wij hebben voor het 2e jaar een camper gehuurd bij AVV Recreatie. Prima bedrijf, goede service en een mooie (zo goed als nieuwe) camper. Geen reclame over verhuur op de camper!
sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Fam. Noel

11 juni, camper D1

Reis goed verlopen richting Zuid-Frankrijk. We hebben veel gemak gehad van de wagen en hebben kritisch gekeken om mogelijk zelf een camper aan te schaffen. Het was voor ons de eerste keer dat we op vakantie zijn gegaan met een camper.
sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Het was onze eerste vakantie met onze dochter van 11 maanden oud. Het was de eerste keer dat we met een Camper weg zijn gegaan en het is echt heel erg goed bevallen. Op de plek van bestemming binnen een half uur geinstalleerd met kind en al. Van te voren op gesprek geweest over de mogenlijkheden met een jong kind en er werd heel fijn meegedacht over waar ze kon slapen en hoe we dat konden doen en welke camper daar het meest geschikt voor zou zijn. Dit vonden wij heel erg prettig en een goede service. Douche is groot genoeg en we hebben er ook 2 maal onderweg van gebruik van gemaakt. Het water uit de waterboiler is ook echt warm genoeg dus je kunt gemakkelijk 2 dagen zonder voorzieningen van een camping op de accu en het water in de watertank leven. Het hefbed heeft ook een verrassend goede matras. Al is het smal en vooral niet veel ruimte als je daar slaapt dus daar moet je wel rekening mee houden. (onze dochter sliep nml. in het vaste bed) maar dat vonden wij geen probleem. Verder volledig uitgerust. Tip: neem een extra verlengkabel mee. De bijgeleverde van 20 meter was een paar keer te kort en wij waren blij dat we een extra meegenomen hadden.

Kevin en Yvonne en Evi

23 september, Weinsberg camper

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Beste Maurice. Weer thuis in Australie,na een heerlijke vakantie in jullie camper. De 5 weken dat we erin gewoond hebben en rondgereisd, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland geweest was heerlijk.En als we bij familie waren met ons eigen huisje, met eigen bed was ook erg fijn. Doen we zeer zeker volgende keer weer! Wil jullie alle complimenten geven voor een vriendelijke service, En een camper zonder problemen! We gaan jullie beslist aanbevelen in Australie! Vriendelijke groeten Hans en Corrie

Familie Diepstraten, Australie 

2 juli, Knaus camper

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

We hadden al jaren het idee om eens op vakantie te gaan met een camper. Tot op heden was dit er echter nooit van gekomen. Via internet zagen we het aanbod van Haffkamp dus maar even bellen met Maurice. Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel en dat is gebleven. Keurig ontvangen en prima uitleg. Omdat we geen ervaring met een camper hadden zijn we bewust in de omgeving Limburg gebleven en hebben we 4 campings bezocht. Aangezien we geen camper ervaring hadden zijn we bewust naar campings gegaan dat gaf ons een wat veiliger gevoel zo in het na seizoen. Het was al met al een prachtige tijd en zeker voor herhaling vatbaar maar dan wat langer en verder weg en een aantal dagen blijven staan op een locatie. Nu in verhouding veel onderweg geweest. Vanaf het moment dat je achter het stuur zit van de camper begint het echte vakantie gevoel. Voor mensen die ook graag eens met een camper op pad willen kan ik zeker Haffkamp aanbevelen.

Familie Van de Vondervoort, Broekland

 3 september, camper C1

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

We hebben in het verleden een rijke ervaring opgebouwd met de caravan. Dus het (luxe) kamperen was ons niet vreemd. Dit was echter onze eerste ervaring met een (zeer luxe) Camper. Het was even wennen aan de afmetingen van de camper, m.n. tijdens het rijden en manoeuvreren op de campings. De reis ging via Schwarzwald, naar Lugano, Comomeer en Gardameer. Het gevoel van vrijheid was optimaal.  Doordat men meer en makkelijker reist, en vaker verkast, lijkt de vakantie van 12 dg. te kort. We hadden graag nog langer gezworven :-). Alles bij alles hebben we een goede ervaring opgedaan, en gaan we overwegen om zelf een 2dehands camper aan te schaffen, of wellicht te blijven huren.

Henk en Marlies van der Meijden

 11 augustus, camper E3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

voor ons de allereerste keer ervaring opdoen met een camper alsmede ook met kamperen en dat is ons uitstekend bevallen. Eerst een zeer uitgebreide uitleg van Maurice hoe eea werkt etc en daarna de vuurdoop achter het stuur. Op weg naar Normandië en Bretagne langs de kust. Je kunt niet echt hard rijden met de camper maar dat geeft niet, het geeft ook meteen een vakantiegevoel. Hoog achter het stuur, fantastisch uitzicht op de omgeving en al je eigen spullen direct bij de hand. Zin in koffie, auto aan de kant en voilà. In de eerste dagen was het wel even downgraden voor ons, alles zeer compact en manoeuvreren op de vierkante centimeter in de camper maar toen de zon echt ging schijnen en we ook buiten konden leven was het  helemaal top. Alleen het parkeren van de camper in een stad of aan de kust is af en toe een crime, steeds vaker hoogtebegrenzingen bij de (mooie) parkeerplaatsen.  We hebben camperplaatsen, campings en campers bij de boer uitgeprobeerd en vooral de laatste 2 opties bevallen ons het best, veiliger en ook gras om je heen ipv alleen maar asfalt zoals bij de meeste camperplaatsen. De fietsen heb je wel nodig om een beetje in de buurt te kunnen komen van je eigenlijke bestemming (bv centrum van de stad) maar houdt je ook in beweging. Tijdens de vakantie waren er af en toe vragen over het (dys)functioneren van de camper maar Maurice was altijd direct bereikbaar voor vakkundig advies. Al een al, een hele fijne ervaring van absolute vrijheid, steeds last-minute bepalen waar we gingen overnachten, de regie volledig in eigen hand hebbende. Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar.

Familie Lemmens

2 juli, camper G4

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Voor het eerst huurden wij een camper. Normaliter altijd met de caravan op vakantie. Het is ons uitstekend bevallen. Alleen de mobiliteit om ter plekke iets te gaan bezichtigen is beperkt. De camper moet mee. Verder een en al vrijheid. Twee weekjes is kort. Door kleine reparaties konden wij de eerste dag pas om 18.00 uur uit Gangelt vertrekken. Omdat we geen inventaris gehuurd hadden en we de camper netjes wilden afleveren moesten we vrijdags al terugkomen, omdat zaterdag de camper voor 10.00 uur weer ter plekke moest zijn. Uiteindelijk zijn 12 dagen erg kort. Wij hadden zeer variabel weer; koud, regen, veel en stormachtige wind, en toch nog enkele warme dagen. Wij zijn tot Chatel-Guyon effe voor Clermont-Ferrand gekomen. Een mooie omgeving. Ondanks zijn leeftijd reed deze camper uitstekend. Hij was lekker ruim van binnen. Chapeau!

Thur en Marian uit Maastricht

5 juni, camper a1

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

rondreis Frankrijk, ideaal met een camper, vanwege de vrijheid.  Is ons goed bevallen. Met geweldige ondersteuning  onderweg (toen dat nodig was) van Maurice.

Bert en Mia

4 juni, camper G4

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

aangezien het onze eerste campervakantie betrof zijn we dwars door Nederland gereisd. We kregen een absoluut nwe camper mee en alle voorzieningen die ingebouwd zouden worden waren ook aanwezig. De uitvoerige uitleg voor vertrek heeft ons heel erg geholpen gedurende deze eerste kennismaking. In gesprekken met andere camperaars bleek een duidelijke uitleg niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook bij het retour brengen van de camper werd er weer ruim aandacht besteed aan de ervaringen die we hadden met de camper.  Prima service, uitleg en afhandeling!

Will

15 mei, camper E5

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

zijn naar Zuid Spanje geweest, de 1e keer met een camper, uitermate goed bevallen. Uitleg van Maurice goed, Inleveren van de camper goed. gaan we beslist nog een keer doen en ook weer bij AVV.

Paul en Els

15 mei, camper E5

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

We zijn na de bezichtiging van de huur campers bij alles voor vakantie op camper E5 uitgekomen. Een gezin met 2 kinderen en een kleine hond. Vanwege de vroege boeking scheelde dat een stuk in prijs, maar we zijn wel wat verder moeten rijden voor mooi weer. In Spanje was het uiteindelijk heerlijk en rustig vertoeven. Wat ons beviel was de vrijheid om te staan waar het leuk is en de grote enkele bedden (die we altijd als 1 groot bed hadden omgebouwd). We hadden slechts 2 weken geboekt, dus moesten via de tolwegen naar Spanje. Als we meer tijd hadden, adviseer ik dat geld te besparen en daarvoor de camper een week langer te huren. Dan kan je de mooie route uitkiezen en meer tussenstops maken. De koste voor een overnachting met 4 personen met camper en hond lagen tussen de 0 en 30 euro. Alles werkte perfect in de camper, ook de automatisch satelliet had tot in Spanje perfect beeld. Volgende keer weer bij AVV.

Fam. H

8 mei, camper E5

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Prima service, duidelijke uitleg. Wij zijn met 4 personen in de camper op wintersport naar Oostenrijk geweest. Alle extra bestelde winteropties waren aanwezig. Camper reed prima, fijn de 2 draaistoelen waardoor ruim eetgedeelte en grote garage ideaal voor opbergen van (ski)spullen. Kortom heerlijke vakantie gehad.

Fam. R. Kemper

23 januari, camper G3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Wij hebben 4 weken een van de mooiste vakantie’s ooit gehad met deze camper E4,de reis was via België-Luxemburg-Frankrijk-ZO Spanje (Cartegena) en via midden Spanje en Frankrijk weer terug, het weer werkte ook mee,95% zon…..en wat betreft de service van Maurice en de camper E4….SUPER….. Wij gaan dit vaker doen en ik kan alle lezers van dit bericht aan bevelen dit zeker ook te gaan doen…..

Wiel en Miets Mulder

23 januari, camper G3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Wij hebben een tocht gemaakt van Zuid Nederland via Groningen naar Noord  Duitsland. Vervolgens naar Sauerland en aansluitend naar Luxemburg. Een  aantal overnachtingen op een camping en een aantal overnachtingen bij  privé personen op het terrein. Tussen de middag lekker stoppen en een  hapje eten in de camper is ons zeer goed bevallen. Daarnaast is de  kachel erg fijn als de temperaturen buiten gaan dalen. Het rijden  voornamelijk op de cruise control is zeer relaxed.

Jos en Roy

22 november, camper G3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Wij hebben bij AVV Recreatie geen camper gehuurd, maar een camper  gekocht. Dit is naar volle tevredenheid afgehandeld. Ook werden de  kleine gebreken na aankoop tot volle tevredenheid onder garantie  opgelost

Familie Klomp

18 november, kochten camper B1

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Nach 10 Jahren Schiffsurlaub haben wir kurzfristig  unseren ersten Wohnmobilurlaub gemacht, es ging Richtung Ostseeküste.   Es war alles super. Wohnmobil und Service war ok. Die nächste Reise ist schon in Planung, wir kommen wieder.

Hans Dieter und Margret

3 november, Wohnmobil A1 

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Het was voor ons de eerste keer met een camper. Wij deden dit om voor ons te kunnen kennis maken met de gemakken van een camper, b.v. het vrij zijn en niet gebonden zijn aan vaste hoteltijden en vanwege ons hondje. Om deze ervaring op te doen zijn we in Nederland gebleven, en wel in de provincie Friesland. Het was maar een week maar we hebben al een goede indruk gekregen van de voor- en nadelen ( Er zijn meer voor- als nadelen ). Het is ons zo goed bevallen om in 2014 met een camper door Oostenrijk te willen trekken. Hierover maken wij binnenkort een afspraak.

Familie Jongsma

28 oktober, camper G3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

We zijn in België, Luxemburg en Duitsland geweest. Het was oktober, dus een schitterende natuur gezien. Ook de eerste sneeuw gehad in Beieren. We zijn redelijk ervaren camper vakantie vierdeurs, dus alles is goed verlopen. We hebben genoten in ieder geval.

Roco te O

26 oktober, camper A3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Dit was onze vierde vakantie met een camper, nu naar Frankrijk. Via het oosten, door de provence en via het midden weer terug. Een heerlijke vakantie met een uitstekende camper. AVV recreatie is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Familie L.

22 oktober, camper E4

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Voor de eerste maal met camper rondreis in `italie gemaakt werkelijk groots. De gehele 4 weken geheel geen storingen mankementen of iets dergelijks meegemaakt camper is van goede kwaliteit.

familie Ploeg

7 oktober, camper D2

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Om het voor ons geschikte model camper te bezichtigen kwamen we in contact met AVV. In Mei hebben we verhuur camper Weinsberg Carabus 601 MQ kunnen bezichtigen met uitvoerige uitleg door Maurice. Een goede tip is om eerst een kampeerbeurs te bezoeken en een proefvakantie te plannen, alvorens meer gedetailleerde informatie te verzamelen en aanschaf onderhandelingen te starten. De 2e week van September was het dan zover, onze eerste belevenissen met een echte camperbus. Natuurlijk de fietsen mee en naar een camping in Drenthe gereden. Met één slechte nacht en dag met veel regen konden we volop kennis maken met deze camper. Ondanks mijn lengte van 1,88 was  staan en slapen geen probleem in de camper, alles wat je wenst is aanwezig in en op deze camper. De minicamping was ons goed bevallen (ook bijgedragen tot een positieve beslissing) en toch nog vele fietstochten in die week kunnen maken. Het proefkamperen beviel ons zo goed, ideaal formaat voor 2 personen, dat we besloten hebben om verder in gesprek te gaan met Maurice m.b.t. overname van deze verhuur Weinsberg Carabus aan het einde van dit verhuurseizoen. Volgend jaar April / Mei hopen we eindelijk te kunnen gaan genieten van onze eerste eigen camper, dankzij de voortreffelijke samenwerking met Maurice..

Daan en Els uit Deurne

4 oktober, camper R2

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Jarenlang zijn we met het gezin met de caravan door Scandinavië getrokken. Dit wilden we graag weer doen, maar door omstandigheden de laatste jaren was dit moeilijk. Dit jaar wilden we het erop wagen, hebben we stoute schoenen aangetrokken en hebben we een camper gehuurd. Twee vrouwen, moeder en dochter, samen op pad! We hebben bijnen vier weken lang rondgetrokken, voornamelijk door Zweden, en genoten van het heerlijke weer, de natuur en de vele meren waar we in gezwommen hebben. De vakantie was geweldig en de reis met de camper ging probleemloos. Het was dan weliswaar de eerste keer met een camper, maar camperen was ons niet vreemd. In het begin is het wel effe wennen aan de omvang van het voertuig, maar dat had ik al snel in de vingers. Al met al was het een vakantie om niet te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Tini en Monique

 10 september, camper D2 

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

 Onze eerste ervaringen met een Camper zijn goed bevallen; zeker voor Scandinavie waar we geweest zijn was het ideaal om je ‘huisje’ steeds bij je te hebben; daardoor veel kunnen zien; we hadden een goed uitgeruste camper met vast bed; service van AVV zeer goed; een informele en plezierige check-in en check-out maar met volledige duidelijkheid-zakelijkheid waar nodig; al met al een voor herhaling vatbare ervaring.

Paul en Marie-Louise

18 augustus, camper E3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Eind mei zijn we voor de eerste keer met een camper op pad geweest – we kwamen bij AVV omdat die en een automaat hadden en dat de hond mee kon. We zijn een rondje Frankrijk gaan doen maar helaas viel het weer wat tegen maar het reizen met de camper is ons enorm bevallen we hebben meer dan 3000 km gereden en veel sjieke plekken gezien. AVV had de camper perfect in orde en de uitrusting was ook zeer compleet. Maurice deed veel moeite om alles goed te regelen en de afspraken na te komen. Inmiddels hebben we al enkele mensen dit bedrijf aanbevolen waarvan een zelfs al met veel plezier een camper heeft gehuurd. Als we weer een camper gaan huren dan doe ik dit zonder meer bij AVV.

Peter en Karina uit Elsloo

16 augustus, camper E4

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Eerste keer met camper op vakantie geweest; bestemming Italë/Zwitserland. In ons geval met 5 personen op reis geweest. Ik ben erg te spreken over het comfort en de rij-eigenschappen van de camper (uitstekende motor!).

Hans uit Alphen a/d Rijn 

14 augustus, camper i2 integraal

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Wij zijn voor het 4e jaar met een camper op vakantie geweest. Voor het 2e jaar een camper van AVV. Mooi bedrijf, zeer klantvriendelijk en goede service. De G3 is een super camper die van alle gemakken is voorzien. Wij zijn richting Italië geweest. Tot Venetië en toen snel terug naar de bergen want het was veel te heet. Gelukkig was er standairco zodat we in de camper konden eten. Het was weer een super vakantie. De vrijheid van een camper bevalt ons zeer goed. Dus wie weet: volgend jaar weer.

Familie Thijssen

14 augustus, camper G3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Dit jaar was het de tweede keer dat ik een camper bij AVV heb gehuurd en net zoals vorig jaar is het weer ontzettend goed bevallen. De automaat was voor mij een uitkomst, want ik rij alleen en dan is het erg ontspannen rijden. Ik vond de camperuitrustig, zoals slipmatten en niveaublokken beter dan vorig jaar. De gewone TomTom bleek toch soms onhandig, dus de volgende keer neem ik de camper-en caravanuitvoering mee. Ook dit jaar ging ik met mijn dochter door Frankrijk toeren, binnenland, o.a. Loire, en de kust, o.a. Île-de-Ré. Op de bonnefooi naar een camping is vrijwel geen probleem. Alleen hele populaire bestemmingen wil nog wel eens niet makkelijk gaan. AVV handelt alles vriendelijk en prima af en de borg wordt weer snel teruggestort.

Zilla

14 augustus, camper E4 automaat

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Het was de eerste keer met de camper , zeer goed bevallen. We zijn naar Frankrijk geweest . Het leukste is dat je op veel plekken komt en veel ziet van de omgeving . Je bent vrij om te gaan en te staan waar je wil. De service is goed . Zeker voor herhaling vatbaar!

 Eric en Petra Joosten

12 augustus, camper D3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

We (2 volwassenen en 2 kinderen (10 en 13)) hebben een rondrit gemaakt door Europa (via Luxemburg, Oostenrijk, Italie, Frankrijk). Hoofdzakelijk geslapen op campings zonder deze vooraf te reserveren. Op de dag zelf hebben we campings gebeld. Hierbij campingboek van Alan Rogers gebruikt. Handig boek dat ook de sfeer van de campings beschrijft.  Positief was de camper is goed uitgerust (bij andere verhuurbedrijven is niet altijd uitrusting aanwezig). Ook positief is om achteraf km- pakketten te kunnen kopen en de service is prima (ook naar aanleiding van kapotte waterpomp die vervangen diende te worden gedurende de reis). Tip die ik wil meegeven is om het water te testen voor vertrek van de camper. Vriendelijke personen bij Alles voor vakantie. 

Familie W. te Elsloo

31 juli, camper I2 6 persoons

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Prettig rijden,goed overzicht door hogere zit. Gemakkelijk reizen. Snel ” gesettled” op de camping, snel weer weg. Vooral comfortabel om te trekken.

Henk en Ans

30 juli, camper D1

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Formaat was voor ons ideaal makkelijk bij parkeren en bij een bezoekje in de stadjes. Ondanks het formaat is deze camper van alle gemakken voorzien. (we hadden de TV niet mee) ennnnnn een heerlijk bed.

Giel en Nel

21 juli, camper R2

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

De camper had een zeer goede uitstraling. keurig verzorgd. Ook de sericegerichtheid van AVV Recreatie is zeer goed. Hartelijk bedankt Maurice en tot gauw.

Familie M.

13 juli, camper E3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Deze camper was lang, maar heeft een prima wegligging i.t.t. de caravan. We hadden een zeer goede uitleg gekregen van Sander. De website is keurig verzorgt, als ook de camper. Echt een toppertje!

Michel

2 juli, camper E2

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

De camper voldeed zeker wat het rijden betreft (we hadden de automaat) aan onze verwachtingen. We hebben een aantal jaren met een caravan gereden, maar een camper is wat dit betreft aanzienlijk prettiger rijden. Op vakantie geeft de camper een grote vrijheid. Een 10 voor de camper en de service van Maurice

 Fam. M.

1 juli, camper E4

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Van binnen ruim en van buiten klein. Goed mee te manouvreren. Vorige keer hadden we camper R2. Die is ook klein van buiten, maar wel de A1 is groter van binnen. 

 Fam. de L.

26 juni, camper A1

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

De camper was heel compleet. Een plezier om mee te rijden en te kamperen. Het inlog gedeelte op de website is zeer gebruikersvriendelijk. Zo zal ik volgend jaar weer boeken

Fam. van Kan.

25 juni, camper D2

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Alles functioneerde goed en de camper was heel prettig te rijden. Alleen het weer kon beter zijn geweest in Frankrijk.

Fam. M.

10 juni, camper A1

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

De kwaliteit van de wagen is super, reed als een trein. Voor twee personen een mooi formaat, hoewel de slaaplengte maar net gaat, is voldoende mensen tot 185cm. Graag ontvang ik weer de uitnodiging van de caravansalon.

H.K.

21 mei, camper R2

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02leeg

Dit is het 3e jaar dat we bij Maurice huren. Hij bestelt ieder jaar weer nieuwe modellen die ons zeer aanspreken. Veel rijplezier in deze camper en in de keuken met het vernieuwde aansteker systeem zijn we weer extra verwend.

Nellie

13 mei, camper G3

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Beste Maurice, bedankt voor je inzet en medewerking aan de Lotto commercial. Fijn dat je de acteurs warmte hebt bezorgt op die koude draaidag 🙂 We zijn tevreden over de commercials en jouw bijdrage. Vanaf mei zijn ze te zien op TV.

Lotto-voor-de-sport-commercial

3 april

sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02sterrenreviews02

Een camper Huren?

Wij hebben ook een uitgebreid aanbod aan verhuur campers.