Betalingsvoorwaarden

Mogelijkheden van betalen, reserveren, optie aanvragen of een offerte aanvragen

Start: Om een prijs uit te rekenen en/of een reservering/opte aan te vragen start u bij het gewenste object met de knop“bereken uw prijs” . Daarna kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden;

1. Via de knop “i-deal” op de website. Hiermee kunt u snel en eenvoudig 24 uur per dag uw caravan of camper reserveren. Na de i-deal betaling (25% met een minimum van 500 euro)  is staat de camper direct voor u geboekt. U ontvangt vervolgens binnen enkele dagen de factuur per e-mail. Het restant kunt u 6 weken voor vertrek overmaken.

2. Via de knop “Optie aanvragen 48uur”. U kunt dan het object in optie zetten, zodat deze voor u 48 uur gereserveerd staat. U heeft dan even de mogelijkheid om nog even te overleggen of te bespreken. U ontvangt na het plaatsen van de optie direct een bevestigings e-mail. Indien u de optie definitief wilt maken kunt u (25% met een minimum van 500 euro) aanbetalen (in de mail staat het bankrekening nummer en uw reserveringsnummer vermeld). De optie annuleren is kosteloos. Op het moment dat de betaling is ontvangen en verwerkt in het systeem, is het object definitief voor u geboekt. Heeft u iets meer tijd nodig, neem dan gerust contact met ons op.

3. Via de knop “Offerte aanvragen” ontvangt u direct een automatisch opgestelde offerte per mail. Indien u akkoord gaat met de offerte, gelieve dan bovenstaande mogelijkheid 1 of 2 te kiezen, zodat u zeker bent van uw vakantie reservering.

4. Speciale betalingsregeling. Op uw wens kunnen we voor u een speciale betalingstermijn opstellen. Neem contact met ons op via [email protected] In uw mail kunt u ons een voorstel vragen om in afwijkende termijnen te betalen. De huursom en borg dienen ten alle tijden geheel voldaan te zijn voor vertrek. Wij zullen op uw voorstel binnen 24 uur antwoorden. Neem geen risico en plaats gerust al een optie op het gewenste object via de website. Dit kunt u doen via `bereken uw prijs` en vervolgens “Optie aanvragen 48uur”. Plaats bij de `opmerkingen´ tijdens het reserveren de (wens van de) speciaal afgesproken betalingstermijn.

Borgsom

De borgsom is verplicht bij AVV Recreatie. Zonder de betaling van de borg, kunnen wij het object niet meegeven.
De borg wordt binnen 3 weken na retour retourgestort op uw rekening.

Mocht u een andere betalingsmogelijkheid wensen, kunt u altijd mailen via de Contactgegevens.