Uw camper in top conditie!

Voor het beste onderhoud aan uw camper.

Controle op 400 punten.

Wij controleren u camper van A tot Z.

knaus morello-new weinsberg rdw bovag nkc-new ssllogo-new

Ons hele team heeft een passie voor motorhomes en u kunt bij ons de terecht voor o.a:

 

Motorhome keuring en onderhoud!

Een jaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt, verse filters en olie, een distributieriem vervangen. Of het nu een Fiat, Renault, Mercedes, Ford of Volkswagen camper is. We verzorgen alles in een keer, zo heeft u een aanspreekpunt en kunt u weer zorgeloos op vakantie.

 

Uw koelkast in uw motorhome is defect?

De koelkast werk niet op 12 volt, of niet op 230 volt, of niet op gas? Van Thetford en Dometic hebben we schema’s en onderdelen voorradig om u koelkast weer snel op temperatuur te krijgen.

 

Verwarming of boiler defect?

De Truma 4 of Truma 6(E) heeft een onderhoudsarme verwarming en boiler functie. Totdat de boiler ineens niets meer doet. Laat uw boiler door ons nakijken en reinigen.

 

Satelliet schotel werkt niet?

De schotel gaat niet omhoog, gaat niet omlaag of krijgt geen zenders? Dan wordt het tijd om met onze werkplaats contact op te nemen. We repareren o.a.. Oyster, Maxview, Satenne en Teleco.

 

Vochtmeting in uw motorhome

Een vochtmeting is belangrijk voor de duurzaamheid van uw camper. Een motorhome heeft een levensduur bij goed onderhoud van 30-40 jaar. Een vochtmeting houdt uw motorhome waardevast.

 

Motorhome stalling en aan huis service

Uw camper kan na uw vakantie bij ons kosteloos gestald worden totdat het onderhoud klaar is. Ook kunnen wij uw motorhome thuis of in de stalling ophalen, of u thuis afzetten. Voor kleine reparaties kunt wachten in onze koffie corner. Als de motorhome is geschorst, dan hebben we voor u garage kenteken zodat de camper verzekerd over de weg mag rijden als hij geschorst is.

 

Montage van extra’s

Wij kunnen uw motorhome voorzien van een E&P level en waterpas systeem, of een zonnepaneel inbouwen, een trekhaak monteren of een drager voor elektrische fietsen of scooterdrager monteren. Geen klus is ons te veel.

 

Houtwerkzaamheden

Heeft u een beschadiging in uw aanrechtblad? Of een vervelende deuk in uw vloer? Wilt u een extra kastje in de motorhome? Onze meubelmaker zijn handen jeuken al en helpt uw graag.

 

Elektronica controlleren:

U heeft een rijdend huis met veel elektronica. Heeft u een storing, een slechte accu of een onverklaarbaar defect? We kunnen de elektronica in de camper zoals de accu’s, de Schaudt controller, boodrcomputer doormeten en een diagnose stellen. Haffkamp camper team staat klaar om voor u aan de slag te gaan.

 

EP-hydraulisch camper level systeem installeren:

Uw motorhome snel waterpas? Binnen 1 minuut uw motorhome waterpas en stabiel. Dat kan met Hydraulische steun poten. Wij leveren en installeren op maat voor elke motorhome. Laat u verrassen door een demonstratie. Ook met afstandbediening mogelijk.

 

Termijnen betaling mogelijk:

Onverwacht hoge reparatie? Wij bieden aan om de reparatie in Termijnen te betalen (va. 50 euro per maand). Bereken uw totale kosten, aflossing inclusief rente hier >>>

knaus morello-new weinsberg rdw bovag nkc-new ssllogo-new

knaus  morello-new      thule sewden   bovag    nkc-new  ssllogo-newssllogo-new
knaus weinsberg   rdw   bovag    nkc-new  ssllogo-new ssllogo-new

Vrijblijvend een afspraak?

Wij helpen u graag met onderhoud of andere werkzaamheden.
Maark gemakkelijk een afspraak via onze contact pagina.