Delen

Prijsverhogingen campers

buscamper haffkamp

Overtreft alles wat tot nu toe heeft bestaan

Het zal u niet ontgaan zijn dat de prijsontwikkelingen ongekend zijn. Een gemiddelde inflatie van 1 a 2 % is normaal. Alle camperbouwers, dus ook Knaus, Weinsberg, Forster en Vantourer campers, hebben prijsverhogingen aangekondigd voor het nieuwe modeljaar 2022 van 8-15%. Als je ervan uitgaat dat een nieuwe camper gemiddeld 70.000 euro kost betekent het dat de reeds bestelde en verkochte campers nog eens flink duurder worden.

Waar komt dat door?

Prijsstijgingen van  het nieuwe Fiat Ducato model 8 neemt de grootste prijsstijging voor zijn rekening. Maar ook het gebruikte hout, staal en andere grondstoffen die flink in prijs gestegen zijn door o.a. het bij u bekende virus maken kamperen met de camper flink duurder.

Wat kunt u verwachten?

Achteraf kan een prijsstijging doorberekend worden voor een nieuw gekochte camper die gekocht of geleverd wordt na 1-1-2022.  Door de vertraagde leveringen van toeleveranciers kan het zijn dat uw nieuw gekochte camper later afgeleverd wordt. Haffkamp campers controleert regelmatig bij de fabrikanten naar de levertijden.

Door de ons opgelegde prijsverhogingen en vertraagde leveringen is het mogelijk om in deze speciale situatie de bestelde camper te annuleren en uw aanbetaling 100% terug krijgen.

Bekijk hier ons huidige aanbod: https://haffkamp.eu/camper-verkoop/

Camper huren duurder?

De verhuurprijzen bij Haffkamp campers zullen per 1-1-2022 tussen de 5 en 10% stijgen. De boekingen voor 1-1-2022 blijven hetzelfde geprijsd. Boek dus nog dit jaar en bespaar doordat de huurprijzen van de campers onveranderd blijven tot 1-1-2022.

Camper huurprijzen kunt u vinden op https://haffkamp.eu/camper-huren/

Meer berichten